Gorane nema smisla da kačiš takav plug za nov traktor. Samo i isključivo neki fenseraj koji povećava prinose dok stoji u avliji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ali nije ista brzina i potrosnja?
Mislim da vredi. Malo farbe i zivaca i mogao bi da se dovede u Bonbona stanje Ako su mu original deflektori, mislim da je malo noviji od ovog sa Goranove slike, tako je kolega mirko 015 pricao(valjda sam dobro procitao). ako ti treba za Rusa, onda mu samo tocak fali, no on se moze napraviti za smesne pare, a opet odradjuje posaoVredi li ovaj Leopard 30.000din?
Čim sam ga video nazvao sam, ali je na žalost prodat. Nije ni dva cela dana bio u oglasimaMislim da vredi. Malo farbe i zivaca i mogao bi da se dovede u Bonbona stanje Ako su mu original deflektori, mislim da je malo noviji od ovog sa Goranove slike, tako je kolega mirko 015 pricao(valjda sam dobro procitao). ako ti treba za Rusa, onda mu samo tocak fali, no on se moze napraviti za smesne pare, a opet odradjuje posao
Kod mene se veoma brzo spusta u zemlju. Samo traktor krene, on ponire kao lud i ostajena zadatoj dubiniA kako leopard ide u zemlju, mislim jel ide brzo na zeljenu dubinu ili mu treba vise vremena ?
Ja samo krenem, on je vec na radnoj dubini Mada zemlja je meksa i prolecno oranje oko 25cm. Recimo OLT slavonac mnogo sporije zaore od LEoparda, a sa IMT ne znam kako je jer sam vrlo malo radio i to samo sa 755Uf isto iskustvo kako brzo ide Leopard u zemlju neverovatno...
Ja samo krenem, on je vec na radnoj dubini Mada zemlja je meksa i prolecno oranje oko 25cm. Recimo OLT slavonac mnogo sporije zaore od LEoparda, a sa IMT ne znam kako je jer sam vrlo malo radio i to samo sa 755