Sve ovisi... I ja sam pravio trobrazni s glavama od posavca pa sam premjeravao daske na 756 i na posavcu i rupe nisu stimale, nisu se gadjale u 2-3cm nikako. sad gledam daske od 756 na OLT kozlacima i ne ide mi u glavu KAKO?!? Takodjer plazovi na tom mom trobraznjaku nisu bili bajni pa sam u selu nasao jedan kratki i jedan dugacki IMT plaz i nema sanse da se namontiraju "saraf na saraf". samo jedna rupa pase i nista vise. Daske koje ja imam na tom posavcu su samo na oko slicne IMT daskama ali nikako ne pasu na IMT plug.
I jos jedna "nebitna, vrlo bitna stvar" pogledajte IMT plug odozgor i OLT plug odozgor. OLT ima izrazito otvorenije daske nego imt i po svim parametrima se treba lakse vuci i lijepse okretati zemlju ali manje mrviti brazdu nego IMT.
Po pitanju raonika, niposto ne pase raonik od imt 755 na OLT posavca istog zahvata. Komsija je kupio raonike da izbaci spiceve s OLT pluga i zato sto su daske puno otvorenije, na raonike su uvarivali dosta velike komade kod kovaca i kovali ih da ovaj ne baci nove raonike. Izgleda da bas sve pase s IMT-a ali ne pase ni blizu, bar po onom sto sam ja iskusio i sto sam imao prilike vidjeti.