Lav ili Jelen, a možda nešto treće pitanje je sad ?

North ARMY je napisao(la):
Kako ona pomaze,zalijes komp vodom i niko te ne nervira na forumu :haha: :haha: :haha:

Tako mu nekako to dođe kao lek protiv svih jada koji se mogu sresti ovde.
Posle 'ladne glave ide posao dalje.

Šalim se, kada je vreme OK ide i ostalo :ppozdrav:

Na utakmici sa reprezentacijom Kameruna ,organizatori jučerašnje utakmice su na zahtev gostiju morali da nabave 2 velika lava dabi se igrači osećali kao kod svoje kuće ali ni to im nije pomoglo da pobede. :ppozdrav:
2n23690.jpg

Kod mene u kraju ,žene imaju običaj da kažu za nas muškarce ,da prasci sisaju krmače( e sad nebitno dali lav ili jelen ) i kad je isisaju onda su prave svinje :haha: :haha: :haha: a neznaju da oni zbog jedne kobasice uzimaju celu svinju :haha: :haha: :haha:

lav hladan kad se flasa oznoji :ppozdrav: :bravo: i zimi i leti vruce nemogu da popijem jos kad se nadje specijalac u zetvi ti donese vruce to :nono: zato u kombajn stoji frizider :D

Jeste li primetili naglo pogoršanje ukusa Jelena i Lava ovih dana? Oba piva su nekako gorka. :sta:

Ko zna šta nam sad uvaljuju dok traje SP!

Eh, da su samo dva lava... Meni zadnjih par dana svako pivo takvo! :sta: U prodavnici ih drže u zamrzivaču, a ni ja ih ne ostavljam na toplom. Ne znam, meni malo miriše na podvalu. Sad nam garant uvaljuju i onu vodu s kojom peru kazane! :zli:

Ma meni je neprevaziđeno žitno pivo što se "servira" sa kriškom limuna. Kad god sam išao u Mađarsku, uvek sam naručivao Edelweiss, toliko sam se navukao. :D
Pa kad nekad budete išli u Segedin u šoping, navratite u neku kafanu i probajte. :ppozdrav:

Nazad
Vrh