Lav ili Jelen, a možda nešto treće pitanje je sad ?

1. Niksicko
2. Staropramen
3. Valjevsko
4. Lav
5. Jelen
6. Amstel
7. Atlas
Moj redosled sto se tice piva pristupacnih cena. Hajniken,Bavarija, Tuborg, Efes, Carlsberg i ostali su bacanje para.

jv14et.jpg
2lwofie.jpg

Ja priznajem da sam lokal patriota najbolje je valjevsko.Možda ima bolje ali mi ovo najbliže. :ppozdrav:

zoran sef je napisao(la):
1. Niksicko
2. Staropramen
3. Valjevsko
4. Lav
5. Jelen
6. Amstel
7. Atlas
Moj redosled sto se tice piva pristupacnih cena. Hajniken,Bavarija, Tuborg, Efes, Carlsberg i ostali su bacanje para.
A NEKTAR rdjace njega si zaboravio sto nas zapostavljas. Sto bi rekao jedan moj drug nebiram koje je pivo poslije 10 te me boli i g....a i glava bilo koje da pijem

Pivdžije, pogledajte i ovo:

:ppozdrav:
Post je spojen: [time]1291718294[/time]

Ovo je još bolje, a zove se "Moć piva":

:ppozdrav:

Ne znam kako mozete da pijete Lav pivo. Ovde se dodsta ljudi zali, pa cak i zakletih lavasa da se drasticno pokvarilo. Meni se nikad nesto posebno nije ni dopadalo jer kad ga je preuzeo kalsberg bilo je preslatko za moj ukus, a sad u zadnje vreme je takvo da ga ne mogu popiti a o bolovima u glavi da ni ne spominjem. Mozda vi dobijate neki drugi Lav, ali ovda u njegovoj opstini (Celarevo, Backa Palanka, Tovarisevo) je katasrofa, a tek toceno to sam i zaboravio da vam spomenem.
Trenutno je za mene a i za vecinu mog drustva najbolje Staropramen pa Jelen.
U prilog loseg kvaliteta ide i iskustvo jednog mog drugara koji igrom slucaja radi bas u krugu fabrike Lav i zna od cega prave pivo. Nista prirodno, sve teski exrtati.
Ziveli :ppozdrav:

Nazad
Vrh