Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosle godine mi rodjak bio u Nirnbergu, i donese mi jedno 10 vrsta piva koja se proizvode u lokalnim pivarama u Nirnbergu i okolini...............Tek sam sad svestan kakve pomije od piva mi pijemo ovde, nasa piva ni ne mogu da primirisu ovim pivima sto si ti meni doneo."
........................ nijedno uvozno pivo iz Nemačke, čak ni ono najjeftnije nema kukuruznu krupicu u sebi....................
.....................Nezvanično, četvrtina svog alkohola u pivima u Srbiji zapravo dolazi iz kukuruza, a ne iz ječma.............
............................ na mnogim pivima ne piše da sadrže krupicu, već samo da "sadrže proizvode od ječma"....................
Istina o pivu u Srbiji
Istina o pivu u Srbiji
Svaka roba ima svoga kupca, ali ako nešto ne smemo da dozvolimo kao kupci to je da nas "rade kao volove".www.021.rs
Pio sam Zajecarac, i nemacki Pauliner, to su ta takozvana mutna piva. Ja licno nisam ljubitelj tih piva, a nisam ni ljubitelj crnog piva. Jedino crno pivo koje sam voleo da pijem je nase lokalno Porter koje je proizvodila zrenjaninska pivara dok nisu dobili katanac.Da li je pio neko psenicno pivo?
Pre par godina sam dobio informaciju da Valjevska pivara je zdrzala staru tradiciju proizvodnje jer nije bila privatizovana, i stvarno je jedno od lepsih piva koje sam pio. Kod nas je veoma retko, ali svaki put kada sam letovao u banju Vrujci samo sam Valjevsko pio.U zadnje vreme od kako je Valjevsku pivaru kupio vlasnik ZZ Trlica i njegov ortak Blizanjac, su poradili na pivu i znacajno su promenili recept, sada je pivo osetno sladje i prilicno je pitko.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Bilo da se izvozi ili ne sve jedno je , koriscenje kukuruzne krupice u proizvodnji piva je zakonom zabranjeno u Nemackoj i Ceskoj .Druze nisi ti mene razumeo, to pivo sto sam pio se proizvodi za lokalne potrebe nije uvozno, jer se uopste ne izvozi...................................
Jbga , za 50-tak dindzi i ne mozemo ocekivati neki bog-zna kakav kvalitetAli sustina je u tome da jeftina piva, koja sadrze, KUKURUZNU KRUPICU i EKSTRAKT HMELJA, nisu zdrava, niti ukusna, kao prava piva proizvedena na tradicionlni nacin...
Da li je pio neko psenicno pivo?
Pa valjda znam sta mi bolje prija, od domace ponude Jelen mi je na prvom mestuBez uvrede,ali ko kaze da je Jelen dobro pivo,taj se razume u pivo ko monah u pi**u.
Sto se toga tice, tu sam vise papa ! Ali znam da se od mulja ne pravi pivo.Ma ajde sta ti znas, tu je cika laza monah da te prosvetli
Kad si kod bud-a, zadnjih dve nedelje cepam budwieser, ali crno, nikad nisam bio oduševljen sa crnim pivom, al mi ovo prija neviđeno...Ako se nevidi dobro , meni br1 ako ima Bud.