KWS hibridi

Zrnko. Ćale danas saznao da ne možemo da naručimo toliku količinu tretiranog semena.

Svi kws-ovi hibridi su se mogli naruciti do kraja januara sa ponchom.
Izjasnis se gde hoces da preuzmes seme i po njegovom cenovniku placas kad stigne seme.

Danas zvao promotera da narucim seme.Planorao sam 3381 i neki iz grupe zrenja 600.Prvo pitanje koje mi je postavoi bilo je.Da li si imao crvenilo prosle godine na njivama?!Da li je stvarno istina da KWs napada to crvenilo?Nekako mi je cudno to njegovo pitanje?!

jel zna neko imali sjemena 2376 i 3381 negdje oko sida ili mitrovice i koja je cijena. nije bitno bio zaprasen ili ne

danas doneo konacnu odluku,lomio sam se izmedju ZP341,NS3014 i NS4015, i pobedu je odneo KWS 3381 s obzirom da mu je cena pala u odnosu na proslu godinu 2750 din/25000 vreca(prosle godine bio oko 3200) prosle godine ga sadio i u veoma nepovoljnim uslovima vise nego prezadovoljan

Uzeo danas poslednje vrece Korimbosa komada 6 i Kermess domace proizvodnje ne tretiran...Cena Korimbosa 3650 a Kermessa 3250...
2mxlllh.jpg
Tezina vreca je Kermess blizu 8 kg a Korimbos 6

Danas načeo jednu vreću kitija (nije moje seme) i mogu vam reći da nije baš lepo seme, sitno uzano i duguljasto ima po koje i kvarno, oštećeno dal prilikom dorade neznam uglavnom nisam zadovoljan.Inače naša dorada (Karavukovo).

Treba od ptica i zicara ako imas sa time problema. Furadan, Pozitron, Mesurol itd.

Nazad
Vrh