KWS hibridi

Posejao Kity 3.04 ali juce ga morao presejati
Kad sam posejao tek onda sam cuo da je prepakovan od prosle godine i da mu je klijavost 92% ali da mu je jako slaba energija
Dosao distributer KWS-a zaduzen za rejon pregledao njivu ( nije niklo ni 50%, zrno nabubrilo ali ni makac da krene) i doneo mi 3381
Juce posejan 3381 na 18-19 cm

Kitty presejavanje

Posejao Kity 3.04 ali juce ga morao presejati
Kad sam posejao tek onda sam cuo da je prepakovan od prosle godine i da mu je klijavost 92% ali da mu je jako slaba energija
Dosao distributer KWS-a zaduzen za rejon pregledao njivu ( nije niklo ni 50%, zrno nabubrilo ali ni makac da krene) i doneo mi 3381
Juce posejan 3381 na 18-19 cm

Isti slucaj je kod mene.Sutra zovem ove iz apoteke sto su mi prodali seme.Mislim da cu zaobici KWS i da cu posejati Columbiu od Syngente

Danas bio Stevan iz KWS da pogleda njivu pa poceo da prica o hladnim uslovima te ovo,te ono a posto u parceli ima 3 hibrida ja ga pitam a kako ovi drugi on kaze da je Kitty jako "mekan".Na kraju je ipak rekao da ce sutra doneti 3 vrece ali je ipak do "mraza"....:sta: Kukuruz sejan 7 aprila

Korimboss,iz auta i traktora to tako sve lepo izgleda,ali kad se pridje,onda je situacija sasvim drugacija....
sad sam sejao kws i bogami sledeci put,kada mi poklone seme,ali iz uvozne dorade,
ovaj je iz karavukova....od mene ce dobijati samo negativnu reklamu!!!

photo0082.jpg

kod mene je kermes i grecale odlicno nikao , cak mislim da ove godine ima i bolju energiju klijanja od pionira

To mene najviše i boli.Platim sve pošteno i papreno i na kraju ne valja.Kad ja pogrešim manje se jedim jer znam da se to iduće godine neće ponoviti ali sa semenom više stvarno nisam pametan.

ja sam posijao iz karavukova 3381 mikado i 1934 svi tretirani ,sklop i porast fantastični .prezadovoljan sam a juče je još obavljena i prva prihrana i ova kiša mi sve pokvari istopi sve

Stic ima na Kermess na 4kj parceli. Isli smo pre 5-6 dana na tu njivu i gledali sklop. Na 4 reda koja smo ispratili nekih 50 metara u dubinu parcele. Nasli smo zajedno 5 praznih mesta, gde je trebala biti biljka. Sejano na 22.9cm. Sto ce reci da je sklop ajd da ne kazemo 100% jer fali tih malo biljaka, ali 99% jeste...

Nazad
Vrh