Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Verovatno ce jos nekog interesovati,cena je 10,500e plus PDV.
Nadam se da nisam pogresio u izboru,na sajmu sam gledao i ostale proizvodjace ali je ovaj ostavio najjaci utisak na mene.
Imam u ponudi jedan Kverneland plug Mod F 110, stari tip plaza, auto-reset..
Ceni se 2700€.
Ima li neko iskustva sa takvim tipom, kakv je u radu?
I ako neko zna da mi pojasni podatke o modelu.
I da zaboravih da napisem, bice agregatiran sa Fendt-om 312 lsa...
Nisam strucan al je ocigledno da nemoze!
nisam uslikao da vidite koja je to debljina resetke, to jedna generacija nemoze da slize ) pod uslovom da ne prevrne vise od 1000 lanaca godisnje.
[/URL][/IMG]
Sad ovaj plug ore negde u okolini Kikinde. Malte ne sve na njemu je bilo rasklopljeno, svaki saraf i onda smirglano i ofarbano kao auto. Novi raonici, grudi daske i crtalo, to jest taj noz na pocetku raonika.
Kupljeni Molbro ( Made in Denmark ) raonici i spicevi. Stari original Kverneland raonici su se potrosili maltene na pola. Izdrzali su nesto preko 1000 ( hiljadu ) KJ. Videcemo koliko ce Molbro izdrzati i da li se isplati uzimati ove jeftinije raonike ili samo original.
- - - - - - - - - -
Juce je otac usluzno orao luceriste i ulazi plug fantasticno sa novim raonicima iako je prilicno suvo.