Kupina:sortiment,podizanje i nega zasada,radovi u kupinjaku

Nagnaste me ovom pricom da obidjem svoje kupine,iako ima jos oko 30 cm snega.Cacanki unutra bela srz,kod tornfrija braon-siva.Bio je jak mraz i 2012. u februaru,ali je trajao desetak dana.Ovo sada traje skoro dva meseca,tako da od tornfrija najverovatnije nema nista.
Jesi gledao bocne grancice, kod mene na cacanci su i one izmrzle

fotogrdtd.jpg

Ovakav je kod mene TORNFRI, za potpalu dušu dalo:haha:

Nije da je svugde ovakva cak mislim da ima manje ove koje su ovakve ali 30 40 % jeste. E sad sta dalje? Videcemo....

Sent from my Trunk 1 using Tapatalk

Moze ali bolje da sacekas jos, mozda bude jos mraza. To i mene zanima za boju, ima kod mene negde gde je sasvim malo pocela boja.

Ja sam danas odrezao nekoliko grancica da proverim.

Loch ness kupina.

Na oko apsolutno nikakvo ostecenje, unutrasnjost je bela, zelena i deluje sveze.
Okolina Kragujevca.

Iznenadio sam se, mrazevi su bili jaki a snega tada nije bilo puno, mislio sam da ce da propadne sve.
Videcemo na prolece :)

Kod mene triple kraun sto je ostala pod snegom ok, a ove sto su vezane ima sa cisto belim srcem ali ima i onih kod kojih se nazire braon boja.

Kod mene triple kraun sto je ostala pod snegom ok, a ove sto su vezane ima sa cisto belim srcem ali ima i onih kod kojih se nazire braon boja.
Isti slucaj, ja tek i treba da postavim stubove ali one koje su bile previsoke za ispod sneg sigurno njih 30 mozda 40% imaju braon boju.

Nazad
Vrh