gogicoki
Novajlija
KUPINARS napi[ši molim te koliki je razmak izmedju redova , kolika je širina mreže i kako si pričvršćivao mrežu za sajlu ako je ovo preko stubova sajla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pehar protiv trulezi i prihrana Trainer prskano danas.sta konkretno protiv trulezi, a slavol ??? prehrana ??
abastate+qudris+decis, prskano 28.04
30.05 prskano sa shamvit+nurelD
posle ovoga ide nesto??protiv trulezi....+ slavol ????
hvala
I kod mene je ista situacija. Sva mi je takva , upitanju je Loh nes
- - - - - - - - - -
da li neko zna sto je nekih kupina lisce ovako zuto-crvenkasto? ako je neka bolest cime da tretiram?
I kod mene je ista situacija. Sva mi je takva , upitanju je Loh nes. U ponedelj ce mi doci zastitar da vidi sta je. Lastari su ok, al ove sto radjaju su sve ovakve. Poludeos sam , cele godine radim ko budala i sad ovo. Ne zanima me cena , bitnije mi je da je biljka zdrava. Sta mis ad vredi i da je 1000 din kg, kad je ovakvo stanje. Uostalom ako je niska cena necu brati, pa nek se hladnjacari jebu za kolicinu
- - - - - - - - - -
da li neko zna sto je nekih kupina lisce ovako zuto-crvenkasto? ako je neka bolest cime da tretiram?