Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav ljudi, nova sam na forumu i izvinjavam se svima mnogo sto upadam na post ali trenutno jos ne mogu da otvorim novi a ova tema je najbliza onome sto me zanima, jos jednom izvinite na upadu. naime imam problem sa zasadom kupinjaka (80% torn free, 10% cileanska okrugla i 10% ''crni saten'') u kupinjaku imam navodnjavanje kap po kap, cesto dobija prehranu preko lista i umerenu kolicinu djubriva, medjutim vec par godina 60-80% roda mi ne uzri pa me zanima sta bih mogla da uradim po tom pitanju i cime bih mogla da prskam kupinu da joj ubrzam zrenje? cula sam da ima takvih preparata ali ih jos uvek nisam pronasla, tj nisam uspela da ih pronadjem. hvala vam svima i svaki savet je dobro dosao jer ukoliko se situacija ponovi i ove godine bicu prinudjena da izvadim zasad
![]()
Svaka cast odlicno uradjeno! Imam jeftinu varijantu za bagremove stubove...ali ako ta varijanta ne uspe, kao sto obicno i bude kada je jeftino... Sleduje izlivanje stubova kao kod tebe... Bas mi se svidja, odlicno je!Милоше ево фотографија како сам ја радио. Вероватно би могао и систем са шелнама и прорезом (или без њих) па да се цев постави вертикално и горе налива бетон кроз отвор, тако би било више глаткији бетон.. но ја тако нисам хтео. Ти види па примени и модификуј како мислиш да је најбоље. Калуп пре бетонирања очисти и само малкице уљем намажи. Ја сам на врх штапа привезао сунђер. Нисам хтео да бушим стубове за жицу већ сам са стране варијанту са квачицама од поцинк. жице. Кликни да видиш веће фотке. После наливања лепше изравнај бетон ја баш и нисам имао стрпљења. Стубови су 2,5м.. по метра у земљу.
![]()