slavisa0101
Član
pa prskaj sad tako,ovo je normalna godina,ali pazi na inskekte i crve da ti ne zaviju list.mozda i malo prehrane preko lista i kad je dobra godina,sta mislis?cisto da list bude malo bolji jer ce bolje da napreduje biljka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nije bas isto,Teatar plus sadrzi i Difenokonazol,fungicid iz grupe Triazola koji su u stvari lek za zutu rdju.Propikonazol iz Tilta ,ili Presinga je najdelotvorniji,ali sme samo dva puta da se koristi u jednoj godini.Plavi kamen,krec itd su kontaktni i pomazu samo pre ostvarene zaraze.
Ne znam sta je cudno,od pocetka listanja do faze jasno izdvajanje cvetova ima oko mesec dana,U normalnoj godini i ne treba cesce prskanje
Slažem se za teatar plus,ostala tri preparata su isto. Čisto sam hteo da pomognem ljudima da lakše pronađu sredstvo da se ne vežu samo za jedno
Ja danas pokidao sve i vise nista da ne diram sto se tice novih lastara?Pa jeste tako,Teatar plus je 3 puta jeftiniji od Promese,jedino sto nije cist,pa nije pozeljno prskati u cvetanju,a li zato pre cvetanja i posle berbe mu ne fali nista,samo se malo pojaca doza,ako kvadrisa ide 0,75l teatar plus ide cela litra
alen 1972 sto se tice lastara LOh Nes zakini najvece do pocetka cvetanja,oni koji budu tad 10-15 cm ostavi
Jel to neka istocno- kineska sorta?20kg. po metru duznom,13 tona na 20 ari,to se mora videti
Jel to neka istocno- kineska sorta?![]()
Igore sto mene pitas,pitaj ovog clana sto je napisao da mu toliko radja.
Svasta covek moze da procita
20 kg po metru duznom
Veoma zanimljivo