[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]![]()
Pred cvetanje.
Lepo. Jel međuredni prostor prskan sa nečim protiv trave ili ja od sunca ne vidim dobro

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]![]()
Pred cvetanje.
Rod ce sigurno biti duplo manji a cena ne znam dal ce biti duplo veca u odnosu na proslu godinu.Kod mene kupina nikad nije bila losija, osim 2012. kad je izmrzla kod svih. Mislim da ce rod biti najvise 50% u odnosu na proslu godinu. Kratke rodne grane...
Isto je i kod mene. Kad pogledam izdaleka ne izgleda lose a kad udjem u kupinjak samo da placesZuta rdja napala i cacanku sto do sad nikad nisam video, a posle prskanja cini mi se da sve vise napreduje. Probao sam na sest korenova razne preparate i kombinacije protiv rdje(tilt,antrakol,mankogal,akord plus,.....)ali nigde ne vidim poboljsanje.
Spolja gledano kupine mi nisu lose,u odnosu na komsijske,pogotovu cacanka,ali kad udjem u zasad i krenem u detaljan pregled siguran sam da je rod skoro upola manji nego prosle godine