dario bulic
Član
- Učlanjen(a)
- 7 Mar 2009
- Poruka
- 72
za odstranjivanje je bila samo pretpostavka racunajuci da joj je prvo kocenje ali posto nije moguce da joj nesto nije bilo po volji kao sto je rekao neko pre mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislim da to nije pacov koliko se secam da je u pitanju tvor ili jazavacjhona DERU je napisao(la):Nije glupost , neznam dali ste imali iskustva da vam pacov podavi zeceve mlade od 2-3meseca , jasam imao 6 kaveza sa zecicama i toje bila neka prostorija 4x4 i mlade sam ispustao dole i oni su tu slobodno setali, i sve je bilo ok dok komsija nije navuko bale slame i poredjao pored i tususe posle par meseci pojavili pacovi i podavili mi jedno 8-9 mladih i to pacov ga neznam kako zadavi i na potiljku mu napravi rupu i pojede mozak da neverujes a zec 3x veci od njega , i tad sam imao mlade tek okocene u kavezu kod dve zecice i sve je bilo do tad uredu i onda su ih razbacale po kavezu obe i nisu htele vise da ih doje . Pa sam pricao sa ljudima i rekli su mi to za , pacova kad oseti ili vidi gotovo je sa mladuncima ona ih pobije sama .
Koja crna strugotina Dno kaveza pravis od pletene zicebarakuda je napisao(la):I da li bi se zecevi mogli drzati na senu ili slami umesto strugotini, posto mi je veliki problem da nadjem stugotinu?