simke93
Član
Pozdrav kolege. Sta milslite o kombinaciji zenke belgiski orijasi a muzijak panonski beli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam jedno leglo iz slicne kombinacije:muzjak B.orijas x zenka panonski beli.Rezultat-10 malih,zdravi,pravi i jednaki-svi sive boje. Uslikacu pa cu ovih dana staviti na forum/Pozdrav kolege. Sta milslite o kombinaciji zenke belgiski orijasi a muzijak panonski beli
Inače kunići žive i do 14 godin.Kad ne forsiraš po američkom sistemu ,znači parenje na treći dan od okotnje mogu da se pare i kote do 8-9. godine života.Tako da je to normalno,ja držim mužjaka do 5god. a ženke do 4-5,čim primetim da se slabije koti,koljem i kupujem mlado.Trenutno imam jednu ženku koja ima četiri i po godine ,koti se lepo i skoro sve mlade othrani,a njena majka se kotila do šeste godine a živela je sedam.
Ja opario n.belu zenkicu sa beckog plavog muzjaka i dobio 10 mali a svi su bele jbg i ja mislio da ce biti baren neki plavi al su svi beliSta mislite o ukrstanju beckog plavog i novozelandskog belog ? Da li je to neko probao ? Posto mi deluju ovako slicnih karakteristika..