Kunići mešane rase za svoju potrebu

Evo slika:
206ori0.jpg

1y4ppu.jpg

l89ef.jpg

2zhfwxg.jpg

Poslednja izmena:
Pero jesu cincile su mu. Danas smo bas odradili kontrolu sa panoncem i novozelandskim sa one moje dve kalifornijske nove i dobro je proslo, cekamo prinove za 25 dana :ppozdrav:

Da li moze ovde da se postavi video klip kunica sto sam ga snimao,ako moze kako...

Poslednja izmena od urednika:
Pozdrav.Da vam pokazem par slicica mojih kunica mesane rase. Zbog zdravstvenih problema predlozeno mi je da izbacim iz ishrane svo meso sem ribe i kunica.Tako sam poceo ozbiljno da ih gajim. Prvo Kalifornijske, pa Novozelandske, te mesance te dve rase. Kasnije kupujem ovnolike i parim te 3 rase izmedju sebe ali ih odgajam i u cistoj rasi. Tako dobijam kunice koji su zadovljili moje zahteve. A to je: da sa 4 meseca zaklani budu 2 kilograma,na mojoj hrani.Par slicica:

25q65xy.jpg

rj0ahx.jpg

34o6ez4.jpg

vigsr8.jpg

2vvou45.jpg

Ovo je moja ergela - toviliste na podu.

Pozzz.

Pa sve vise ljudi i koristi meso kunica najvise zbog zdravlja,jer im je preporuceno to,a dosta njih iz hobija i ljubavi prema ovim prelepim zivotinjama!!!
Bucatitel,nema sta kod tebe nema da zafali neki zekan kada ti treba za kotlic:osmeh:,neke naka ih bude uvek tako puno!pozzz

Pozdrav.Da vam pokazem par slicica mojih kunica mesane rase. Zbog zdravstvenih problema predlozeno mi je da izbacim iz ishrane svo meso sem ribe i kunica.Tako sam poceo ozbiljno da ih gajim. Prvo Kalifornijske, pa Novozelandske, te mesance te dve rase. Kasnije kupujem ovnolike i parim te 3 rase izmedju sebe ali ih odgajam i u cistoj rasi. Tako dobijam kunice koji su zadovljili moje zahteve. A to je: da sa 4 meseca zaklani budu 2 kilograma,na mojoj hrani.Par slicica:

25q65xy.jpg

rj0ahx.jpg

34o6ez4.jpg

vigsr8.jpg

2vvou45.jpg

Ovo je moja ergela - toviliste na podu.

Pozzz.
ovi svi da se zakolju i pun zamrzivac :ppozdrav:

Pa drugar ja ovog mog mesanca prodajem,posto imam cistog Orijasa,a zao mi da ga koljem radi ko zmaj:haha:,a i kada nesto od malena drzis,i pazis tj kada sam ga odbio od zenke bio mi je mezimac,tako da je prava maza sa obzirom na velicinu!

Pa ispod boxa se lepo vidi tanca sve propada u tu tacnu i lepo izvuces tacnu i istrses i gotovo cisto ocas posla.

Nazad
Vrh