Kunići mešane rase za svoju potrebu

10350527_785414394824473_3721875173318108313_n.jpg
[/URL]

Moje zecice mesane rase
 
Poslednja izmena od urednika:
Pozdav dobro dosao u clansrvo!Lepi mesanci.Kada budem dolazio kod prijatela u Zabalj navraticu da pogledam.Posalji mi br.tel. moj broj je 064 993 8876.pozdrav vidimo se.
 
Pozdrav vazi javise kad budes dolazio

063 7044 305
moj broj
 
Poslednja izmena od urednika:
Jeli možda netko probao pariti kalifornijske kuniće sa panoncima? Ja sam danas pario kalifornijsku ženku sa mužjakom panoncem pa ču vidjeti što če ispasti i kako če napredovati.:ppozdrav:
 
Pozdrav za sve imam muzijaka mesanca ima 5 meseci starosti nece da skace an zecicu ima jaja ima sve al ko da je peder
 
Poslednja izmena:
Pa verovatno je pod neskim stresom kada nece da skace na zenku(Ako je cista rasa kunica Na primer N Sarac Ili B,Orijas onda treba tek sa 9-12 meseci da pripustas muzjaka prvi put)...Moje misljenje ako imas nekog drugog muzjaka,onda ovog skolni da nemucis i sebe i njega,jer verovano nece raditi kako treba,pa da ne gubis vreme...
 
Muzijak je mesnac.

Hvala na savetu jel prodaje neko muzijaka mesanca vazno je samo da nije beo

- - - - - - - - - -

Inace to je taj zec sto nije teo da skace i ja ga danas teo zaklati i dao mu sansu i probam ga oce skakati i on poceo da skace produzio je sebi zivot bice tata

2-1.jpg
 
LIMUNDO lep zekan....izgleda je namirisao noz pa racuna bolje da skoci nego da ide u kotlic :D :D :D
 
Limundo!Kada budem dolazio kod prijatelja u Zabalj donecu ti jednog mladog muzjaka nije beo sada ima 2.meseca starosti.cucemo se,pozdrav.
 
Taj odgovor ti moze precizno dati Drobac. On uzgaja ovnolike za izlozbe i sigurno zna tu kombinaciju.
 
Uzgaja i Zima ovnolike. :)

Nisam imao prilike da ih ukrštam. Ovnoliki su nastali kao rasa za meso, a do danas su očuvali neke od tih karakteristika, kao što su prirast i solidan randman. Nisu kao današnji hibridi, ali su bolji za meso od nekih drugih rasnih kunića. Mislim da ne bi bili loši u kombinaciji ovnoliki mužjak i panon/hajkom ženka.
 
O tome sam razmisljao da uzmem neku panonku pa da je naparim sa ovnolikim. Imam tri muzijaka ovnolikih pa da ih iskoristim, mislim da ce biti brzi prirast. Jedino sad nastaje problem sto ja nevolim ruzne kunice pogotovo jedno uho gore drugo dole ali boze moj navicicemo se.
A o ovnolikim za izlozbe cemo nekom drugom prilikom ::namigivanje::
 
Ja sam ukrstao ovnoliki muzjak X panonska zenka i mladi su ekstra napredovali,dobra je to kombinacija,neces sigurno pogresiti.
sa tri meseca svi preko tri kilograma,hranjeni mesavinom(suncokret,kukuruz,jecam,granule. sve u istoj razmeri) i detelinom.
 
Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh