Šta čekaš?szeki-telep je napisao(la):A kunić na roštilju?Imam odličan recept,moja supruga,inače pravi gurman je to smislila.Jel neko zainteresovan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta čekaš?szeki-telep je napisao(la):A kunić na roštilju?Imam odličan recept,moja supruga,inače pravi gurman je to smislila.Jel neko zainteresovan?
Najverovatnije nije jos zastitio patent pa nesme da napise da ne bi neko patentirao kao svoj izum.szeki-telep je napisao(la):A kunić na roštilju?Imam odličan recept,moja supruga,inače pravi gurman je to smislila.Jel neko zainteresovan?
Daj reci da ne palim roštilj sada bez veze.szeki-telep je napisao(la):A kunić na roštilju?Imam odličan recept,moja supruga,inače pravi gurman je to smislila.Jel neko zainteresovan?
E, ovo mora da se proba,interesantan recept.dorel je napisao(la):4-5 glavica crnog luka
3-4 cena belog luka
2 babure
2 sargarepe
1 celerov koren
100g suvog grozda
100g brusnice (suve) ili suve kajsije (kako vam volja) a moze i obe
1 zekonja (bez rebarca) nekako me mrzi da glodjem
ZACINI
2 lovorova lista
pratohvat majcine dusice
so
biber
vegeta
PRIPREMA
luk, beli luk i babure sitno iseckati, posoliti i dinstati u maslacu na tihoj vatri. Sargarepe i celer samleti i dodati sa casom vode. Dinstati dok ne omeksa... popiti spricer izmedju inace nece valjati gulas
zekonju iseci na kocke iste velicine ubacite u lonac preko povrca, dodati lovorov list i vode da ogrezne. kuvati dok nije na pola meso i zatim dodati suvo voce. Vegetu dodati 5 minuta pre kraja (po ukusu) a biber i majcinu dusicu i jedan cen belog luka (izgnjecenog) dodati kad skidate sa vatre.
PRIJATNO Najbolje ide Vrsacki Muskat Otonel uz i posle jela.
szeki-telep je napisao(la):Kad probaš!?Možda ćeš ostati bez teksta,Ako ti ne uspe,ja te pozivam na isto kod mene u NS.Ponesi neko lepo vino za šp.
Pa ja uglavnom tu oko 3 kilechoopo je napisao(la):Momci sa koliko kg vi rešavate zekane. Moj drugar ih lišava kad napune 2-2.5kg jako mlade kaže da je meso mnogo lepše
a sa koliko dana ima 2,6 kg žive vage?Mak Kunic je napisao(la):Kaj mene da ima najmalku 2,6 kg ziva mera i spremen e za kolenje.