Mislio sam da uzimaš nov.Trebao bi da ima opciju da se komanda zaključa i radi bez pilota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo kad naginješ pivkana,a?
Ti tatu iskipovao,a moj tata mene iskipovao pa jos krenuo u rikverc i poceo da spusta spartac nego sreca pa nije naglo spustio nego polako da vidis kako sam sa svoji 130+kg zagrebao ispod spartaca i on spusti spartac i gas nije ni pogledao dok mu nisam zavalio dzombu u zadnju soferku e onda smo malko galamili jedna na drugoga i od onda sam spartam bez pilota sto je sigurno sigurno!Ja malo morgen struk dva..kad me krene umor osisam ga ja samo tako..e ondak ide pivo zbig koncetracije i pravca..ko i sa puskom,ne sme da drhti ruka..i ja sam skinuo pilota,kao klinac sam iskipovao tatu par puta i vise nije hteo da pilotira..
Gura taman toliko da ne moze da se sparta mali kukuruz. Po meni nije dobar za mali kukuruz a za sve posle je bolji od klasicnog.
Jel radis sa 3 opruge ili sa 5