Kultivatori (špartači)

Mislio sam da uzimaš nov.Trebao bi da ima opciju da se komanda zaključa i radi bez pilota.

Ja sa tupanjcovim 4 reda sam spartam zakljucam ga i vatra dotegnem ga na poluge ali ne jako da ima malo lufta i kad nanisanim red teram bez problema,a motike nastelovane skoro uz vrstu i bez secenja mozda mi se negde omakne ali to padne struk,dva.

Samo kad naginješ pivkana,a?

Ja ne pijem ni pivkana samo H2O nego jbg moram pogledati dali me neko sa strane gleda kaki sam majstor i onda malko ga proredim,a i uspavam se nisaneci.

- - - - - - - - - -

Ja malo morgen struk dva..kad me krene umor osisam ga ja samo tako..e ondak ide pivo zbig koncetracije i pravca..ko i sa puskom,ne sme da drhti ruka..i ja sam skinuo pilota,kao klinac sam iskipovao tatu par puta i vise nije hteo da pilotira..
Ti tatu iskipovao,a moj tata mene iskipovao pa jos krenuo u rikverc i poceo da spusta spartac nego sreca pa nije naglo spustio nego polako da vidis kako sam sa svoji 130+kg zagrebao ispod spartaca i on spusti spartac i gas nije ni pogledao dok mu nisam zavalio dzombu u zadnju soferku e onda smo malko galamili jedna na drugoga i od onda sam spartam bez pilota sto je sigurno sigurno!

Spartamo sa pilom. Ili ja ili prijatelj pilotiramo, a onaj drugi vozi.Najvise teramo pola poa, da se niko ne naprasi previse:haha: Jel gledate vi nazad kada vozite i razmisljate da imate coveka na spartacu? Ucinak nam je 20-30kj za dan, sto nam je i vise nego dovoljno, za nasa mikro provrsine.

Mi imamo hudjik,bio 4 reda,pa kupili jos dva krila i sad je 6 reda na sklapanje. Svuda smo skinuli po 2 S opruge i sad ima po 3,ide super,zavisno od njiva ide dnevno od 25-35 kj.
Mada ima godina kad je odradjena ful hemija,pa nismo uopste spartali,pa bude extra.

Gura taman toliko da ne moze da se sparta mali kukuruz. Po meni nije dobar za mali kukuruz a za sve posle je bolji od klasicnog.

Je l' ima neko da je kupio nov Tupanjčev špartač, zimus ili ovog proleća? Treba mi jedna informacija.

Nema da moze,opet hoce da zatrpava,jedino skinuti zadnju motiku ali onda ne radi nista u sredini.Ja sam kao nesto dobio zamenuvsi "paciju nogu kopljem".

Tupanjac je izmislio spartac za ovo...

Poslednja izmena:
Imam ja i diskove... mogu i da ih prodam jer spartam dok je mali sa imt ovim spartacem.

Nazad
Vrh