Kultivatori (špartači)

Ovaj spartac bih kupio posto se dobro pokazao kod mene....Jel neko zna neko ga proizvodi i koliko vredi para??
mbhbio.jpg
[/IMG]
28r39j.jpg
[/IMG]

Sto nebi mogao moze cak i da ga nosi sa punim kutijama.

Danas cu uzeti ako je sve ok, malo me brinulo samo kako ce ga nositi jer olt psk 4 reda sa kutijama teze nosi....radi se o olt kultivatoru 4 reda, skoro nov, tako barem izgleda na slikama, a budem vidio kakav je uzivo.....

Sto bi zagrtao bilo sta?Sklanjas sitnu zemlju izmedju redova i posle tu puca zemlja,jedino je to dobro kad se tanjira u jesen ima vise zemlje da hvata tanjiraca.

Navarivao moj kolega na motike od 55 cm,rade odličan posao u soji zagrnu malu sitnu travu koja krenula kasnije...:ppozdrav:

Ma samo malo da baci sitne zemlje, da zagne djubrivo, ako se desi da ne padne kisa, pre spartanja. Travu svakako ne resavam spartanjem.

Kris80 jel imas neke slike?
Pisao si mi da ima i nove takve da se kupe, ali meni trentuno ne trebaju nove,pa sam mislio ma moje da navarim, samo ne znam koliko, da ne prećeram.

Nemoj misliti da je bog zna šta uradio savio neke limčiće u oblik između slova L i C 1,5 cm širine otprilike i zavario Co aparatom na vrhove motika...:ppozdrav:

Pozdrav drustvo. Hteo sam da navarim motike na spartacu, koje elektrode da kupim ako neko zna? Hvala unapred!

Po ravnom bi ga 539 trebao vuci kao i dvoredni. 2 brzina i ne okreci se, sine ;) Malo je u transportu zeznuto jer je dosta sirok, kao da nosis rasirenu drljacu al kad se navinknes ide.

Eto i kod mene prinova, dvoredni prodan, dosao 4 reda, malo je sirok u odnosu na dva reda, al ferguson ga neosjeti, sto me najvise brinulo

Imam isti ovakav i vredi svaku paru......:ppozdrav:

Jedina zamerka ako ga vučeš sa imt 539 je što ga relativno nisko nosi pa ako radiš kukuruz kasnije kada je veći, hoće malo da lomi kada okrećeš u njivi.
Ulagače za veštak podesiš tako da ti kida "koru" oko useva a ujedno ga malo i nagrne.....

Koliko para vredi taj špartač kod vas ?

Imam isti ovakav i vredi svaku paru......:ppozdrav:

Jedina zamerka ako ga vučeš sa imt 539 je što ga relativno nisko nosi pa ako radiš kukuruz kasnije kada je veći, hoće malo da lomi kada okrećeš u njivi.
Ulagače za veštak podesiš tako da ti kida "koru" oko useva a ujedno ga malo i nagrne.....

Koliko para vredi taj špartač kod vas ?

Rekao bih da je kolega kupio ovaj s oglasa:

http://www.njuskalo.hr/zastita-gnojidba-navodnjavanje/kultivator-oglas-18744272

Nazad
Vrh