Kultivatori (špartači)

Zamolio bih nekog od clanova ko ima IMT spartac sa velikom kutijom za vestacko djubre da slika tabelu za podesavanje upotrebljene kolicine djubreta. Pregledao sam temu i oglase po internetu nigde ne mogu jasno da vidim

Evo je druze
2yz0vb4.jpg
Moje masine
am4o3m.jpg
mme68n.jpg
Veoma tezak i masivan spartac ide u zemlju bez pitanja... I IMT
34zgexh.jpg

Moze li neko da mi slika na IMT spartacu one dodatke za zagrtanje!!! Kupio sam te dodatke jos pre par godina ali skupljale prasinu sve do ove godine!!! Probao sam da ih namontiram i pravac njiva!!!

Kad tamo corak!!!! Ti dodaci UOPSTE nisu napravljeni kako treba!!! (moji) previse pravo stoje i samo guraju zamlju ispred sebe i zatrpavaju kukuruz!!!

I jos kad skroz zaririm spartac da moze komotno da prodje red ono jedva da ima mesta izmedju kako su bezveze napravljeni ti dodaci i pod kojim uglom!! Previse pravo...

Ima li neko sliku da vidim kako kod njega to izgleda da prepravim ja ove moje...

Danas zamenjene motike za drugo spartanje.Do sad su zadnjih nekoliko godina bile samoostrece ali je to cudo jedno koliko se istupe posle par dana rada.Ove kazu koji su koristili do sad predjes ujutru brusilicom i samo pici.
img201406011311281.jpg

Danas zamenjene motike za drugo spartanje.Do sad su zadnjih nekoliko godina bile samoostrece ali je to cudo jedno koliko se istupe posle par dana rada.Ove kazu koji su koristili do sad predjes ujutru brusilicom i samo pici.
Ja sam skoro pazario iste takve.proizvodjac Termometal ada.Do sad su odradile oko 15h i nema naznake da su se pojele.Spartac je dvoredni.

Dragane su to motike iz termometala Ada, ako su iz Ade onda ćeš se nabrusiti da će te proći volja za paranjem inače su tvrde ko pas (termička obrada), te zadnje motike uopšte nisu zakrivljene sečenice ka dole koliko vidim a to baš i nije dobro.

Nazad
Vrh