Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
treba da bude zakacena, a topling u slic rupu samo ako imas ona dva velika kopirajuca tocka kojih nema na slikama koje si stavio. ako teras bez tih tockova onda topling obavezno u obicnu rupu jer ces sve da izlomis.Atilla, jesi li radio sa takvim špartačem? Ja sam ga skoro kupio a nije mi u potpunosti jasan mehanizam. Jel na kraju u radu treba šipka stabilizatora da bude zakačena ili otkačena?
Zamolio bih nekog od clanova ko ima IMT spartac sa velikom kutijom za vestacko djubre da slika tabelu za podesavanje upotrebljene kolicine djubreta. Pregledao sam temu i oglase po internetu nigde ne mogu jasno da vidim
Da li neko moze da me posavetuje gde mogu kupiti KVALITETNE nozeve za imt spartac??Vidim da ima dosta proizvodjaca ali to je mahom obicno pokrivljeno gvozdje nije celik a,ja bih pak nesto celicno da bude dugotrajnije.
Dali si samo razmisljao o preuredjenju paraca ili si i preradio. Ako jesi dali mozes da okacis slike? Ja isto razmisljam da preradim mog tupanjca na S-opruge.Običnog četvororednog OLT-a preuredim ja da bude sa S oprugama za250 evra i cepaj miško! I ništa lošije neće raditi nego taj serko za 2k eura!
Dali si samo razmisljao o preuredjenju paraca ili si i preradio. Ako jesi dali mozes da okacis slike? Ja isto razmisljam da preradim mog tupanjca na S-opruge.
Evo moj! IMT 6 redi prepravljen da sparta i zagrce u isto vreme po potrebi!