Kultivatori (špartači)

Običnog četvororednog OLT-a preuredim ja da bude sa S oprugama za250 evra i cepaj miško! I ništa lošije neće raditi nego taj serko za 2k eura!

Atilla, jesi li radio sa takvim špartačem? Ja sam ga skoro kupio a nije mi u potpunosti jasan mehanizam. Jel na kraju u radu treba šipka stabilizatora da bude zakačena ili otkačena?
treba da bude zakacena, a topling u slic rupu samo ako imas ona dva velika kopirajuca tocka kojih nema na slikama koje si stavio. ako teras bez tih tockova onda topling obavezno u obicnu rupu jer ces sve da izlomis.

Nemam dva kopirajuća točka, tako da ću topling u običnu rupu staviti. Imam samo jedan točak ispod sedišta kao što se vidi na slici.

Zamolio bih nekog od clanova ko ima IMT spartac sa velikom kutijom za vestacko djubre da slika tabelu za podesavanje upotrebljene kolicine djubreta. Pregledao sam temu i oglase po internetu nigde ne mogu jasno da vidim

Da li neko moze da me posavetuje gde mogu kupiti KVALITETNE nozeve za imt spartac??Vidim da ima dosta proizvodjaca ali to je mahom obicno pokrivljeno gvozdje nije celik a,ja bih pak nesto celicno da bude dugotrajnije.

Da li neko moze da me posavetuje gde mogu kupiti KVALITETNE nozeve za imt spartac??Vidim da ima dosta proizvodjaca ali to je mahom obicno pokrivljeno gvozdje nije celik a,ja bih pak nesto celicno da bude dugotrajnije.

Ako mislimo na isto motike(nozeve) uzeo sam pre par godina u kompletu prednje i zadnje Termometalove i za sad sam zadovoljan odradile su preko 50ha i nisu se otupele jos uvek su kao i kad su kupljene.Za druge proizvodjace nzm,ali svakako ih probaj(stanes nogom na motiku pritiskaj ih svom tezinom ako se vracaju u prvobitni polozaj trebalo bi da su ok)

Stigla masina za ovu godinu.
iv8nxi.jpg
28a3ugy.jpg

Nema slika, rađeno je od delova upravljačkog mehanizma od poloneza... Uglavnom ceo špartač se pomerao na šipki koja služi za kačenje na poluge....

Nazad
Vrh