Nek je sa srecomStigla prinova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nek je sa srecomStigla prinova
Napravi brateZna li neko gde mogu naci upravljac za rau-ov sestoredni spartac? kupio sam na otpadu u delovima pa sastavljam sebi spartac ali mi fali upravljac i sediste!!
Prelistavam pokusavam da nadjem sistem koji se montira na IMT spartac a sluzi da prska medjured kukuruza.Znaci predeo koji se ne prsaci.Sve mi je jasno amo mi nije jasno na kojem principu to radi sa kompresorom.Ima dva nacina pa ako ko zna da mi pojasni
1.Da se pravi metalno bure te onda da kompresor gura vazduh kroz bure do odredjenog pritiska
2.Da se pritisak dovede do brizgaljke kroz jedan vod a da se tecnost vodi kroz drugi vod do same brizgaljke.
Neznam sta i kako ide nikako da nadjem tu temu da ponovim gradivo
- - - - - - - - - -
Napravi brate
Moze sejao sam ja soju tako pre par godina samo moras da montiras ulagace za vestak i otvori ga maksimalno i terajDanas brat Mirko kupio spartac-kultivator IMT sa one dve kutije za djubrivo,dvoredni,to mu dodje stariji tip,meni lepo izgleda,nije los jedino sto ima dve kutije ali to i nije tako vazno,ali mene zanima dali je neko sejao Soju na IMT kultivator,cuo sam neke price da to moze ali kako bas me zanima.
- - - - - - - - - -Moze sejao sam ja soju tako pre par godina samo moras da montiras ulagace za vestak i otvori ga maksimalno i teraj
Ovakav je i u cemu je razlika izmedju ovog i onog novijeg sa jednom kutijom za djubrivo sem te kutije
Ja ga imam samo godinu dana pa nisam kompetentan,ali ima u selu par komada koji su mnogo stariji i rade puno nije bilo problemaSta mislite o ovim agromerkurovim spartacima? Koliko su dobri ili losi ovo gumeni tockovi?
Tacno,ako je krupnije zrno ili nece proci ili ce biti zgnjeceno.Jedino super sitno seme sojeIma jedan cika u susednom selu koji seje na IMT kultivator,kad uhvatim vremena oticu da vidim sta je prepravio i sta kaze,oce burazer da seje soju ove godine a i ja sam mislio,sad on nece na kultivator jer kupuje seme i nece da eksperimentise ali ja sam mislio da probam,seme ne kupujem,imam.Nije krupno.