Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na ovu kombinaciju ne mogu se montirati ogrtaci?
Ne moram da kupujem, imam jos jedan 4redni.Za sledecu godinu kupis jos jedan takav i napravis 2 6-o redna.Naravno pre toga nabavis sejalicu 6-o rednu.Dnevni ucinak tad bude ogroman.
Napokon da i ja postavim koju sliku sa Agromerkurovim spartacem koji prvi put ulazi u parcele ove god. Danasnji rad u Neomi posejanoj 26 Aprila. Zadovoljan sam njegovim ucinkom ali ipak kad naidje na malo vecu repicu ume i te kako da zagusi.
A kad bi stavio sire pacije noge nazad,mozda nebi trebao dodati trecu nogu nazad kao sto pises,
Jel bi mogo da poslikaš te tvoje prepravke na motičicama?? Baš me zanima kako kako to izgleda.Ja sam na te obicne pacije noge(od spremaca) navario flahove sa strane(prosirio ih)i naostrijo jednom brusilicom uradile su vise od 100kj i neplaniram uopste da ih ostrim jer se odlicno zabijaju u zemlju
Razumem Vas,ni cale nije sjanog zdravlja i kondicije i lepo sam mu rekao da ne dira dok nisam kuci,medjutim otisao rasklopio,ospartao ali kad je trebao da sklapa taman pala kisica on mokar,klizav kaze da se otelio dok ga je sklopio. Za Vas je onda najbolje na cekrk da se napravi,mozda ce i moj dobiti cekrk do iduce godine.Sinko visok sam 165 cm i nemam zdrava leđa i zdravu ruku da izvodim kičma trans ko ti ako sad razumeš!!!