Kultivatori (špartači)

Jel zna neko koliko vredi četvororedni IMT špartač. Bio je dvoredni, pa je proširen, nije loše uradjeno. Ima i kutije za veštak. Star je bar 25 godina, ali je u dobrom stanju ... Ne zna čovek da mi kaže cenu, kaže da ja predložim, a ne bih da se brukam.

U pravo to ja radim na dvoredni imt dodajem po dve baterije sa strane,bice cetvoredni na preklapanje s tim da se baterije nece preklapati klasicno na gore zbog kutije nego ce ici malo ukoso nazad.Baterije ce takodje moci da se skidaju kad se sparta kukuruz i baca djubrivo jer nemam creva i sistem za ove dve bocne a ne bi puno da budzim,kad se sparta kukuruz skinem ih kad soju stavim skinem lanac sa pogonskog toka i gas,Inace sam kupio spartac bez kutije dva reda za 200e,mislim da cu imati jednu bateriju da prodam :cool:

Ja sam uzeo samooštreće (Huđik), uradio oko 100 kj (špartanje i zagrtanje), skoro da se i nevide tragovi rada na njima.

Jel neko ima iskustva sa "Brzanac" spartacima? Nudi mi ga covek jeftino-200e,al neznam kakav je.Bez kutija za vestak je.

Prodaje od pokojnog oca,kaze tri reda?!?Kaze da nije siguran dal je radjeno 2 ili 3 god sa njim.Okolina Bgd,predpostavljam da nije radio neke vece povrsine.

Poslednja izmena:
Eh da, pa imam i ja solidan OLT od četiri reda sa kutijama za veštak, daskama, plus još dve baterije, tako da može biti i šedtoredni, takođe je naprodaju za sitne pare.

Da li neko zna koliko kosta Hudjik 6 redi spartac za kulture na 50cm? Treba mi za repu.

Evo neke slike od prosle godine ...
100520121286.jpg

100520121285.jpg

@nikola indjija
Sada sam se vratio u nazad da pogledam. Zdravo puno mi je 3.500e za spartac. Ipak ce se naci neko drugo resenje. :ppozdrav:

Nazad
Vrh