radio sam ja al nije u pitanju imt-ov spartac ali to je isto?Jel ima neko da je prepravljao IMT-ov spartac 4 reda da bude sklopiv ili od dvorednog pravio cetvoredni na sklapanje ili ima slike gotovog ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
radio sam ja al nije u pitanju imt-ov spartac ali to je isto?Jel ima neko da je prepravljao IMT-ov spartac 4 reda da bude sklopiv ili od dvorednog pravio cetvoredni na sklapanje ili ima slike gotovog ?
Najiskrenije receno hvala ti na ponudi,ali me ne zanima ni ovaj od 4 reda nemam gde da gurnem u supu,a ne od 6 redova.@N A
Ako te zanima,moj drugar prodaje 6-redni IMT na sklapanje,trazi 650e
Da nema mozda viska 2 baterije.I ja hocu da napravim na sklapanjeTrebalo bi da je isto,nasao sam baterije izuzetno povoljno pa steta da takva sansa propadnea sa fiksnom gredom ne moze u dvoriste pa treba nesto izmudrovati.
Kad jednom probas cetiri reda, nikad se vise neces vratiti na dva. A baterije normalno ostavi za svaki slucaj za rezervne delove.Nema viska baterija,ja pravim od 2 komada 1 dobar,pa ako zatreba samo skinem 2 baterije i opet imam 2 dvoredna.
NA Kako to mislis da izvedes,najbolja opcija ti je na tvoj dvoredni da dodas po jednu baterju levo i desno,ali moras da iseces gredu sa drugod dvorednog i napravis na preklop.Znaci kao visak ti ostaje samo piramida.Nema viska baterija,ja pravim od 2 komada 1 dobar,pa ako zatreba samo skinem 2 baterije i opet imam 2 dvoredna.
Imam vec gredu od jednog drugog spartaca pa cu nju iseci,tako da mi od onog drugog ostaju komplet greda,piramida i jedna baterija. Baterije cu i dodati levo i desno jer ako ih dodam napred ili nazad nece imati efekta.NA Kako to mislis da izvedes,najbolja opcija ti je na tvoj dvoredni da dodas po jednu baterju levo i desno,ali moras da iseces gredu sa drugod dvorednog i napravis na preklop.Znaci kao visak ti ostaje samo piramida.