Kultivatori (špartači)

Trebalo bi da je isto,nasao sam baterije izuzetno povoljno pa steta da takva sansa propadnea sa fiksnom gredom ne moze u dvoriste pa treba nesto izmudrovati.

spartac-092.jpg
[/IMG]
spartac-093.jpg
[/IMG]
Stigla danas prinova

I ja tako kapiram,cale kaze da nema potrebe za 4 reda jer mu je ovako zanimljivije po par jutara svaki dan a ovako bih ja preuzeo tu operaciju da ja radim pa za dan-dva uradim 15ak jutara koliko imamo.

Nema viska baterija,ja pravim od 2 komada 1 dobar,pa ako zatreba samo skinem 2 baterije i opet imam 2 dvoredna.
NA Kako to mislis da izvedes,najbolja opcija ti je na tvoj dvoredni da dodas po jednu baterju levo i desno,ali moras da iseces gredu sa drugod dvorednog i napravis na preklop.Znaci kao visak ti ostaje samo piramida.

NA Kako to mislis da izvedes,najbolja opcija ti je na tvoj dvoredni da dodas po jednu baterju levo i desno,ali moras da iseces gredu sa drugod dvorednog i napravis na preklop.Znaci kao visak ti ostaje samo piramida.
Imam vec gredu od jednog drugog spartaca pa cu nju iseci,tako da mi od onog drugog ostaju komplet greda,piramida i jedna baterija. Baterije cu i dodati levo i desno jer ako ih dodam napred ili nazad nece imati efekta. :osmeh:
E sad ne znam kako ce se preklapati kod dvorednog tj da li ce smetati kabini kad preklopim,da nece baterija udarati u kabinu ?

Ne bi smelo da smeta.. ja sam pravio tastu šestoredni na preklop, a i moj planiram da dodam još dva reda, samo ako nađem negde povoljno dvoredog olt-a!

Lepo u Rumu na vasar pa polako se raspitas i naces nesto.
Da li moze da se namesti setiste i upravljac na OLT 4 reda spartac sa depozitorima?Mislim da ne bude tesko za fergusona?Da li je neko radio tako nesto?

Nazad
Vrh