nikola indjija
Član
Kupujes nov ili polovan?Da najverovatnije da ce biti Tupanjac a ni Backa Palanka nije iskljucena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupujes nov ili polovan?Da najverovatnije da ce biti Tupanjac a ni Backa Palanka nije iskljucena
Nov bi uzeo,novo je novo,jos razmisljam koji.Tupanjac klasican klasicne motike tockovi sa plasticnom caurom 880e,a isti takav na preklop zadnje dve sekcije 960e.Kupujes nov ili polovan?
Brze moze da se vozi kada su male kulture,a kada su vece nema potrebe za njima mogu samo da prave problem,verovatno ih je zato i skinuosteta sto nema diskove, brze bi moglo da se vozi...
Ima diskove nego ja sam ih skinuo nisu mi potrebni.steta sto nema diskove, brze bi moglo da se vozi...
mislis da ima KOPIR TOCAK/DISK brze bi se vozilo....odlicna stvar ja ih imam a te tanjire za male kulture sam takodje skinuo jer pogotovo kad se suncokret radi reze listovesteta sto nema diskove, brze bi moglo da se vozi...
mislis da ima KOPIR TOCAK/DISK brze bi se vozilo....odlicna stvar ja ih imam a te tanjire za male kulture sam takodje skinuo jer pogotovo kad se suncokret radi reze listove
sa S oprugama mora se cekati da urastu usevi, a neki put su potrebe da se ospartaju dok su mali, a tad nema sanse sve zatrpa, jedino da se skinu 2 krajnje ako se mema diskova. naravno, kad je usev veliki da nema potrebe...
a ti kopir tockovi, bar 2 da su diskosni za tragom tockova traktora, dosta stabilnije se vozi...