Jel su S-opruge kao na Setvospremaču ili je neka jača varijanta.Kad mi dodju na red motike ici cu 2 opruge nazad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel su S-opruge kao na Setvospremaču ili je neka jača varijanta.Kad mi dodju na red motike ici cu 2 opruge nazad.
Imam ja jedan slične izrade, pravio ga moj deda okovan od gvoždja i ima kutiju za veštačko djubrivo. Težak stotinak kg, podigao ga na tavan dok nebude vremena da ga prefarbam i postavim na travnjak u dvorište
Jedna opruga mesecno je bio plan da se kupi sto je cca 1500din pa i nekako se podnese.Bude lepa stavka ako ih menjaš sve od jednom ali dugoročno se isplati a skoro većina špartača ima fabričke motike i raonike, munjeni malom brusilicom svake godine pred špartanje da se naoštre.
Moze li slika ako nije problem?Код мене на имт-у су само задње С са великим пачијим ногама а средње мотике стандардне и јако лепо то функционише.Још га Брткта пиксновао сад је као праћка.