mladen87
Član
450e,prosle godine stavljene nove samoostrive motike!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima neko neke slike zaštitnika useva za špartač? To može da bude tanjir, a mislim da sam negde pročitao da može da bude i neki ravan?
Zaštitni limovi me interesuju, to bi možda mogli sami da napravimo, samo da vidim kako izgledaju.
Čika Mirko, kako si zadovoljan sa sistemom sa "S" oprukama? Da li bi bilo dobro da se postojeći špartač preradi? Imam neke njive sa peskovitom zemljom koja se zabetonira dva dana posle kiše, pa običan špartač samo zvoni i klizi po površini. Ne pomaže ni da se skrati topling, onda baterije samo više skaču, a i dalje ne ulaze u zemlju. Motike su mi nove i oštre.
pa ja to i trazim dvoredni imt spartacDvoredni se po Banatu mogu naći za 200-250-300 evra.Može se stvarno naleteti na vrlo očuvan i dobar špartač.Recimo kod mene u selu je prodat četvororedni bez kutija u stvarno dobrom stanju za 400 evra.Ovo sam napisao za IMT špartače.
Jel ima neko neke slike zaštitnika useva za špartač? To može da bude tanjir, a mislim da sam negde pročitao da može da bude i neki ravan?
A sto ne kupis dve kutije / cevi od po 65cm i dovaris a na vasaru ima uvek kompletnih baterija a treba ti 2 kom. Tako sam uradio prosle god i super a sve to izaslo oko 100e .