Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji traktor koristiš za špartanje?
ja imam setoredni za repu ali nemam te tockove!imam jednu molbu za sve vlasnike Rau 6-torednog spartaca. da mi slikaju prednja dva tocka koja stoje na gredi, na kojima stoji kultivator, posto sam kupio jedan bez njih, pa hocu sad to da napravim, ako moze posaljite na PP.hvala
ja imam setoredni za repu ali nemam te tockove!
mislim da bi mogao da radi ako je gušći sklop jer on ima na monitoru obeleženu biljku u ovom slučaju repa na osnovu kojeg pomoću hidromotora radi tako da mu ne smeta sklop jer vidi se da gde nema repe on samo piše bez rotiranjaVrlo interesantno resenje, ali da li bi to moglo da radi(ti rotirajuci elementi) da je malo bolju sklop repe? Takodje mi nije jasno kako uspeva da odrzava pravac i zadnjim i prednjim kultivatorom, ako koriguje pravac prednjim tockovima, zadnji kultivator se zanosi i obrnuto? Ali sve u svemu, mislim da nema coveka koji ne bi voleo ovaj nivo tehnike u svojoj njivi