Kukuruzni adapter za kombajn

samo ti mogu dati broj telefona,ostalo je dogovor između tebe i ponosnog vlasnika

Ljudi, nov sam na forumu, pratim vas dosta dugo al ne mogu da nadjem sta me zanima. Imam "oros 4011" kukuruzni adapter. Zanima me gde nabavljate delove? Konkretno, trebaju mi nozevi na otkidackim valjcima i odkidacke ploce. Za informacije zahvaljujem unapred!

Danas sam se ponovio evo par slika koje su od letos od predhodnog vlasnika, ako neko zna nesto o ovim adapterima neka pise ovde, u pitanju je DBF 6 redi na preklop bez roto secke sa nozevima na valjcima i skupljanjem ploca iz kabine.
vntj.png

ctt4.png

ven6.png

kljounovi isti kao na mom orosu za taj adapter roto secke raci gf agro iz beceja . roto secka se postavlja u prednjem delu odkidackih valjaka.secke su iz uvoza i odlicnig su kvaliteta imas ga na sajtu gf agro becej

Ljudi, nov sam na forumu, pratim vas dosta dugo al ne mogu da nadjem sta me zanima. Imam "oros 4011" kukuruzni adapter. Zanima me gde nabavljate delove? Konkretno, trebaju mi nozevi na otkidackim valjcima i odkidacke ploce. Za informacije zahvaljujem unapred!

druže ja znam samo ovog

peki belt 063/533-263 064/39057-55

@bukur
Imam ja DBF samo ima jos rotosecku i jos jedan bocni "puz",kod tebe vidim samo jedan,pravi adapteri,ja sam ga jurio dugo,ubija kako radi...probao sam da iskljucim rotosecku,tarupa al to se meni nesvidja,dosta ostaje mase neistarupirane,problem je spremati posle.

Slike imaju na 24 strani,godiste je msm 1998,kacenje i on je prilagodjen za NH,bio u Italiji zakacen za isti kombajn,covek prvi vlasnik....Uzeo si pravi adapter.

@bukur
I kod men je na 75 i moze da se skupi,tjs skupicu ga ove godine,prosle nisam stigao usao oma u rad...

Ne,terao sam da srednji bude na sredini,tako da je i jedna i druga strana bila podjednaka,dobra stvar su one oklagije sa strane cim se nasloni ona odma baci u adapter,bez toga tesko,bilio bi klipa na sve strane,tarup je odradjivao bez problema,kao da je na 70.

Sta mislite o ovim zubcima na valjcima, da li su istroseni i zreli za zamenu ili moze ovo jos da tera. Od skora imam adapter tako da se ne razumem bas najbolje isvako pomoc mi je dobrodosla.

Nazad
Vrh