nikola ilic
Član
Preko se seje na 75 i 80cm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo na Capellu 946 pomijerali redove, mogu se pomjeriti bez problema, fabrički je predviđen za to, ali opet treba povesti računa kada se kupuje da se vidi koji je model jer ih ima predviđenih na 70-75 i 75-80. Quasar se isto može pomjeriti ali je problem sa poklopcima oni su fiksni pa ih treba ili sjeći ili nove uzimati.Da li je neko pomerao baterije na adapteru sa 75 na 70? Nasao sam par adaptera na 75 i svi me ubedjuju da se samo pomere baterije, ne treba nista da se sece i prepravlja. Pa sad ne znam da li da se upustam u to.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Zasto ne moze sklopivi da se suzi?Plastike moraš seći sredinom i sužavati. 130e po komadu majstor tražio kada sam pitao prošle godine. Ima zamenske da se kupe neko lije u Srbiji ali kod drugara pukle za 2 sezone... Ako je fiksni još i Bože pomozi da može da se suzi, ako je preklopni zaboravi.
Ako je fabrički predviđen da može da ide na 70cm, svaki može da se prebaci na 70, sad je samo pitanje da li je predviđen.Zasto ne moze sklopivi da se suzi?
Taj je meni radio adapter, jako dobar majstor, a zna i da naplati svoje znanje, ali vredi ko nije strucan sam.Jiva Krsulja iz Erdevika radi skupljenje adaptera, ima covek zakazano po nekoliko meseci unapred.
imao i takav slučaj,tu ne berem nisko i sporije idem ,može se uradit ali istina nije super...Problem je dobar ako si sejao 6x70 a radis 6x75,msm imao sam takav slucaj pa znam,ako teras da srednje idu pravo u red krajne se sire i jos ako spustis do dole,da brije,vrcaju klipovi u pm,ja sam imao super srecu da je fabricki imao da se pomera pa sam za dana to uradio.