Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako radiš suncukret gledaj po meni metalni. Jbg išao sam da gledam adapter star 3 godine koji je uradio 1000kj suncukreta i 500kj kukuruza. Suncukret načeo i istanjio plastike sa strana sve ih pootvarao kao konzerve tu gde provlači na okidačkim valjcima.... Gadno izgleda jako. Probali su razni majstori da krpe ali je stalno otpadalo. To je bio jedini razlog što ga nismo kupili iako je ovako bio bukvalno kao nov. Dok kukuruz to neće uraditi skoro nikada.Sta je bolje, ovi plastikaneri ili da gledamo neki gvojzden?
Kod mene kolega sto mi radi usluge doterao i pustio u rad nov kombajn Tucano 320. Jednu godinu na njemu capelo nov uradio 500kj suncokreta i 500kj kukuruza, vec su haube popucale i pred ovu sezonu suncokreta svuda ojacane sa prohromom. Kvalitet ovih novih plastika katastrofa. Lim je lim.Ako radiš suncukret gledaj po meni metalni. Jbg išao sam da gledam adapter star 3 godine koji je uradio 1000kj suncukreta i 500kj kukuruza. Suncukret načeo i istanjio plastike sa strana sve ih pootvarao kao konzerve tu gde provlači na okidačkim valjcima.... Gadno izgleda jako. Probali su razni majstori da krpe ali je stalno otpadalo. To je bio jedini razlog što ga nismo kupili iako je ovako bio bukvalno kao nov. Dok kukuruz to neće uraditi skoro nikada.
Clan @jbrtka radi roto sjecke..Posto u ponudi nema nekih pristojnih adaptera 4 reda sa roto sjeckama, nesto razmisljam o ugradnji roto sjecke. Zanima me zna li neko dimenzije kucista ( visina, sirina, duzina) od privatnika sto prave, da vidim moze li to stati onako kako sam zamislio..
Plastike moraš seći sredinom i sužavati. 130e po komadu majstor tražio kada sam pitao prošle godine. Ima zamenske da se kupe neko lije u Srbiji ali kod drugara pukle za 2 sezone... Ako je fiksni još i Bože pomozi da može da se suzi, ako je preklopni zaboravi.U pitanju je Capelo Cuasar 2009 god. Ne mogu da nadjem nigde takav neki podatak na netu.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока