milos bota
Član
@cukaneco,kako gaziš tj. nabijaš silažu u tom okruglom bunkeru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gledas da nadjes 3-4icu radnika preko 100kg stavis koju gajbu piva pored i to je to.salim se ali u principu to je to. vec godinama ista ekipa sa malim izmenama, i to je ono sto je najteze kod ovakve jame, gazenje silaze. moj rodjak ima silos za silazu koji ide u visinu i koristi secku sa velikim precnikom cevi koja sluzi ujedno i kao elevator. ne gazi i nabija toliko kao ja ali mu zato masa u silosu slegne po 1,5m. kod mene je to nekih 30-40cm a kvalitet silaze je ekstra i koristim je kad krenu temperaturemilos bota je napisao(la):@cukaneco,kako gaziš tj. nabijaš silažu u tom okruglom bunkeru
Ja umom silosu mogu do 10 prikolica dvosovinki ali da se dobro nakije ali stvarno dobro i na zemlju jo desetak i to mi je dovoljno !!!!!milos bota je napisao(la):@cukaneco,kako gaziš tj. nabijaš silažu u tom okruglom bunkeru
Ja umom silosu mogu do 10 prikolica dvosovinki ali da se dobro nabije ali stvarno dobro i na zemlju jo desetak i to mi je dovoljno !!!!!milos bota je napisao(la):@cukaneco,kako gaziš tj. nabijaš silažu u tom okruglom bunkeru
Kako od zrnasaleso je napisao(la):jel neko radi silazu od zrna kukuruza
Pa objasni mi kako se radi od ZRNAcukaneca je napisao(la):silaza od zrna kukuruza je ekstra, ali je ja ne radim