miladinovic
Banned
ni meni nije jasna kalkulacija od 3,5 din.dal je to kad platis sve radnje nekom drugom a tvoja je samo zemlja i bazen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
alfa 9 je napisao(la):on radi u ministarstvu,znaci ispricao definiciju,a praksu seljak ima
Jingis je napisao(la):Pozdrav ljudi, ja se bavim stocarstvom a nikada nisam pravio silazu a imam u planu pa me interesuje par stavri oko silaze?
Dali je obavezan bazen za silazu ili moze i na povrsinu i koliko treba vremenski da silaza bude za upotrebu?
Gore sam procitao da je najbolje nista ne stavljati u silazu, mislim na so, koncetrate itd.
todor je napisao(la):sve je to lepo što vi kažete ali teorija je jedno a praksa drugo ja sam to imao prilike da se uverim jer 3god radim silažu nije puno vremena ali jako malo mi otpada a nemam ni jamu ni silos nego sitno isiliram i dobro nagazim posle toga ide tanka folija koju majstori koriste pre malterisanja i preko toga stavljam deblju foliju na koju bacim gume i to je to
Zoran Kostović je napisao(la):@nicolai
Kakve veze ima ova slika sa tvojom pričom o pokrivanju silosa itd?
todor je napisao(la):ma kakva folija ja sam slame stavljao i nikakav pad nisam imao i uvek bude dobro
zx je napisao(la):Čini mi se da jednu stvar niko nije pomenuo, a mislim da je takodje važna.
Mlečna linija i 35% vlage nisu baš uvek udruženi. Sad recite šta je bitnije; linija ili 35% ?
Ja nasumice prođem kroz njivu i uzmem 15-ak biljki, isečem ih, izmešam, odmerim 1 kg i držim u rerni dok ne počne da se kruni pod prstima i ponovo izmerim. Po ukusu posoliti i dodati luka-hoću reći ja jurim 35%