Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koju sortu si planirao i koliko? Mi smo pre sejali pa se nesto mislimo opet posejati oko 3-4 jutra. Danas sam bio u Ideji i tamo je 145din kg, sa p.gazdinsta iz Zemuna.Имам једно техничко питање за вас који сејете кокичар пошто и ја планирам ове године засејати га по први пут.
Који промер отвора на сетвеним плочама иде за кокичар, може ли се сејати са истим плочама као и меркантилни?
Idu ploce sa manjim precnikom rupa ,kao za suncokret , mislim da je 4 mm. Ako je 5,5 mm onda sitnije seme prodje kroz turbinu i bude redji sklop.Имам једно техничко питање за вас који сејете кокичар пошто и ја планирам ове године засејати га по први пут.
Који промер отвора на сетвеним плочама иде за кокичар, може ли се сејати са истим плочама као и меркантилни?
Ima li neko seme kokičara na prodaju?
Seme mora da bude istog kvaliteta, što se kokanja tiče, kao ZP 611k.
Kupovao sam od ZemunPolja 611k hibrid i to je izuzetan kukuruz kokičar, malte ne..svaka se iskoka.
Problem je u tome jer ove godine nemaju manja pakovanja ,jedino da kupim džak od 25.000semena,a meni je to mnogo.
Treba mi za 10tak ari kokičara.
Oplodnja je moguća od pojave svile do maltene kraja vegetacije pod jednim uslovom, u slucaju da nije doslo do oplodnje sa sopstvenim polenom.Kada se cev tučka tj. Svila osuši , došlo je do oplodnje.Doživeo si to u praksi zato što ne poštuješ teoriju. Ali važno je da svi misle da znaju da rade zemlju iako ne znaju osnovne principe iz biologije i genetike. To je nešto što se uči u toku osnovne i srednje škole i na drugoj godini fakulteta.