Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja taj 5182 posejao zato što ga neko hvalio ovde na forumu prošle godine.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Imam 5075 a imam i 5182. Razlika nebo i zemlja između ta 2 hibrida.5182 je dobar to je naslednik 5075
Problem je sa 5810 izgelda.. ja ga imam ali nisam jos skidao. Izgleda se uopste nije oprasio a posejan je na najboljim njivama…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam skinuo mog pre 7 dana prosek oko 4000kg/kj, kad si ga sejao?Danas skinut dkc 5182,sejan na 19cm,4450kg po jutru 13.8% vlaga...
16 aprilaJa sam skinuo mog pre 7 dana prosek oko 4000kg/kj, kad si ga sejao?
pa na ovu bednuNa kakvu godinu ?.
druze jel to prosek atara vaseg ili dole na nizoj zemlhji i koj hibrid.skidao sam u petak usluzno kod boksica sto jenekih 3-4km od vas pa prosek oko 11m po jutru na 38j.a bilo je svega po parclama od 300kg do 30m pojurtu.ovo sve sto jesejao 1 maja nije dobacilo tonu po hektruTonchiev kraj i moj kraj se ne mogu usporediti a mi smo skidali sada oko 9 tona kukuruza po ha na bazi 12 13 % vlage a iz iste smo države. Tonchi koliko je zakup po ha kod vas privatne zemlje 250 eura ha ili? A opet 9 tona po ha u Srbiji neće imati 10% seljaka