Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onima koji proizvode opijum!Kome prodaju ?.
Tonchiev kraj i moj kraj se ne mogu usporediti a mi smo skidali sada oko 9 tona kukuruza po ha na bazi 12 13 % vlage a iz iste smo države. Tonchi koliko je zakup po ha kod vas privatne zemlje 250 eura ha ili? A opet 9 tona po ha u Srbiji neće imati 10% seljakaevo kolega iz hrvatske kaze top,mozda nama uvalili neko smece ili mu sto ja kazem kod nas sjebalo vrijeme
isto kao i kasnije psenice kod nas lg askona na primjer sto je najebala zbog toplotnog udara od 5-6dana bas kad je nalivala
sto ne znaci da sledece nece biti vrh
prica se povela o hibridu i ocigledno da hibrid nije los jer ako se odnosi ovih 9tona po h na upravo hibrid 710 onda ocigledno je hibrid dobar,samo kod nas ga zajebalo vremeTonchiev kraj i moj kraj se ne mogu usporediti a mi smo skidali sada oko 9 tona kukuruza po ha na bazi 12 13 % vlage a iz iste smo države. Tonchi koliko je zakup po ha kod vas privatne zemlje 250 eura ha ili? A opet 9 tona po ha u Srbiji neće imati 10% seljaka