Kukuruz 2025

Ja upravo obaram rekord… 6kj u bunker :) 5182dkc predusev soja. Setva na 20.8cm. Ne znam sta je problem…

Sent from my iPhone using Tapatalk

evo kolega iz hrvatske kaze top,mozda nama uvalili neko smece ili mu sto ja kazem kod nas sjebalo vrijeme

isto kao i kasnije psenice kod nas lg askona na primjer sto je najebala zbog toplotnog udara od 5-6dana bas kad je nalivala

sto ne znaci da sledece nece biti vrh
Tonchiev kraj i moj kraj se ne mogu usporediti a mi smo skidali sada oko 9 tona kukuruza po ha na bazi 12 13 % vlage a iz iste smo države. Tonchi koliko je zakup po ha kod vas privatne zemlje 250 eura ha ili? A opet 9 tona po ha u Srbiji neće imati 10% seljaka

Tonchiev kraj i moj kraj se ne mogu usporediti a mi smo skidali sada oko 9 tona kukuruza po ha na bazi 12 13 % vlage a iz iste smo države. Tonchi koliko je zakup po ha kod vas privatne zemlje 250 eura ha ili? A opet 9 tona po ha u Srbiji neće imati 10% seljaka
prica se povela o hibridu i ocigledno da hibrid nije los jer ako se odnosi ovih 9tona po h na upravo hibrid 710 onda ocigledno je hibrid dobar,samo kod nas ga zajebalo vreme

ako uopste ne govoris o ovom hibridu neznam razlog ni zbog cega si me citirao

Nazad
Vrh