Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
druze jel nas zajebavas ili jeto slika stvarno od danas?Danas probali nešto za hraniti mokroga . Jedan krug okolo puni bunker 5 kubika skroz . nije stalo na 500 metara dužine 5 redi . Vlaga prevelika , kukuruza bude . Prelazimo na suncokret .
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ili cesci slucaj ,bar ovde ,da je zemlja ista na povrsini ali ralicita ispod . U jednom dijelu glina a u drugom sljunak.Njiva je ravna, ali je zemlja verovatno razlicita u tim delovima.
druze jel nas zajebavas ili jeto slika stvarno od danas?
On je negdje sjevernije od nas koji smo na istoku tako da je to tamo moguće. Koliko su ove godine kisli neki krajevi S i SZ Hrvatske nije ni čudo da je kod njih takav kukuruz. Danas sam mjerio vlagu u svom kukuruzu. Oko 15% je i to na lošijim njivama di je kukuruz "požurio" sa vegetacijom.
Ovako se odjavio i Pole , retko dobar sagovornik na temi o malinama .eh hvala Bogu pa sam se ja okanio davno te vaše 'sreće' i onoga 'ništa, bit će bolje sljedeće godine'....
eto kod nas proglasili elementarnu nepogodu opet od suše 4-ta godina zaredom, a od zadnjih 4godine i 3x su proglašavali elementarnu od ledo tuče...a kad ovi lopovi na vlasti proglase elementarnu (posebno od suše, jer kako jedan političar rekao suša nije 'vidljiva' , kad je led vidi se šteta) onda znaš koliko je sati i kakvo je stanje ovdje kod nas zadnjih godina..
ja nemam više zemlje, pa moram tako, svake godine 8redi rana-kasna jedno pored drugog, isti hibrid, izvažem pa vidim na kraju godine šta je bilo bolje, da vidim šta se pokazuje bolje iz godine u godinu, tj kakav je trend rana-kasna..nazovi to kako hoćeš, ali da nije toga ni u snu ne bih sanjao da ovoliko može biti kukuruza u ovakvim godinama, ne smijem ni napisati koliki prosjek prinosa kukuruza ove godine kod mene u ovakvim uslovima...
kakvih 200m razlike, bogte redovi do redova....za tvoju informaciju, dečko je imao i mjerač kiše na toj parceli i vodio količinu padalina od sjetve!
aj sad stvarno, na čemu si ti ovih dana?!?!?!
Što se mene tiče zadnji post od mene na ovom forumu! Odsad samo promatrač, a vjerojatno ni to!
Adio, i sretno kolege!
Lp