emigrant
Član
Misliš da je već gotov?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo loša oplodnja, skoro nikakva, čak i gde sam navodnjavaoMisliš da je već gotov?
Nije do tebe.5 sorti kukuruza,9 jutara,setva u prvoj dekadi aprila, njive u dobroj kondiciji,predusevi beli luk, duvan, pšenica, zaorano npk, predsetveno urea, uredne, čiste njive, al mislim da je kukuruz gecrk. Više sreće dogodine. A da, 3 pionira, 2 dkc,fao grupe 380-450
Koliko bi bilo da je neka dobra godina?Meni na 2 jutra predusev beli luk, sejan dkc 5075 krajem aprila kaze drugar 5 tona po lancu. Ja reko nemoguce na ovakvu god. Kaze videces...
Pa pazi na proslu dosta losu godinu za kukuruz sam imao na 3,5 kj predusev isto beli luk oko 2 vagona kukuruza. Svaki klip je bio momacki naliven do kraja. Ima tu potencijala, nego mi bas mnogo na ovu godinu bez kise....Koliko bi bilo da je neka dobra godina?
A prosle godine?Danas malo detaljnije obišao kukuruze. Stanje od sjaja do očaja, zavisno od roka setve.
Dkc 5075 setva 28 april
![]()
![]()
![]()
P0164 isto 28 april
![]()
![]()
Dkc 5182 setva 28 april
![]()
I na kraju jedan p0164 setva 14 april, ujedno i prvi kukuruz koji sam posejao ove godine. Nikad ne žurim sa setvom, nego magarac video da ljudi seju pa ajde i ja....
![]()
![]()
![]()
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Један ми је препоручио за следећу годину пионир 1096, може за брање у клипу а може и комбајн. Видећемо следеће године.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
imam ga drugu ili trecu godinuJa ću takođe da probam P1096 sledeće godine.