emigrant
Član
Misliš da je već gotov?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo loša oplodnja, skoro nikakva, čak i gde sam navodnjavaoMisliš da je već gotov?
Nije do tebe.5 sorti kukuruza,9 jutara,setva u prvoj dekadi aprila, njive u dobroj kondiciji,predusevi beli luk, duvan, pšenica, zaorano npk, predsetveno urea, uredne, čiste njive, al mislim da je kukuruz gecrk. Više sreće dogodine. A da, 3 pionira, 2 dkc,fao grupe 380-450
Koliko bi bilo da je neka dobra godina?Meni na 2 jutra predusev beli luk, sejan dkc 5075 krajem aprila kaze drugar 5 tona po lancu. Ja reko nemoguce na ovakvu god. Kaze videces...
Pa pazi na proslu dosta losu godinu za kukuruz sam imao na 3,5 kj predusev isto beli luk oko 2 vagona kukuruza. Svaki klip je bio momacki naliven do kraja. Ima tu potencijala, nego mi bas mnogo na ovu godinu bez kise....Koliko bi bilo da je neka dobra godina?
A prosle godine?Danas malo detaljnije obišao kukuruze. Stanje od sjaja do očaja, zavisno od roka setve.
Dkc 5075 setva 28 april
![]()
![]()
![]()
P0164 isto 28 april
![]()
![]()
Dkc 5182 setva 28 april
![]()
I na kraju jedan p0164 setva 14 april, ujedno i prvi kukuruz koji sam posejao ove godine. Nikad ne žurim sa setvom, nego magarac video da ljudi seju pa ajde i ja....
![]()
![]()
![]()
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Један ми је препоручио за следећу годину пионир 1096, може за брање у клипу а може и комбајн. Видећемо следеће године.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
imam ga drugu ili trecu godinuJa ću takođe da probam P1096 sledeće godine.
Kod mene nije još, samo ja nisam komercijalni proizvođač koji od toga živi.Taj Pajdaš je prošlost.