Da mu sad padne kisa bilo bi 2t/kj ovako na zalost nema sanse da napravi klip u ovom stanju

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da mu sad padne kisa bilo bi 2t/kj ovako na zalost nema sanse da napravi klip u ovom stanju
A šta se dešava sa ovakvim kukuruzom, jel izbaci metlicu uopšte ili se samo stabljika osuši ?Da mu sad padne kisa bilo bi 2t/kj ovako na zalost nema sanse da napravi klip u ovom stanju![]()
Ne znam jer do sada za ovih 10-12god nisam bio utakvoj situaciji da imam takve kukuruze, po prici ovi stariji i oni ne pamte ovakvu susu u nasem kraju, ali cu saznati ove godineA šta se dešava sa ovakvim kukuruzom, jel izbaci metlicu uopšte ili se samo stabljika osuši ?
Kod mene Pioniri se drže nekako, čak i na lošijim njivama, zanimljivo je da tu gde je predusev kukuruz i koji su kilavili posle setve se sada najbolje drže, predusev suncokret i oni koji su bili napredniji ti su do pola žuti ...
U 20ak godina ratarstva nikad jos nisam imao ni jednu njivu da nije usao kombajn . Najmanji prinos kukuruza 2011 , 2500kg po ha , soja , neznam tacno koje godine na jednoj vecoj parceli 800kg po ha.Blago vama ako deceniju niste imali takve kukuruze ....
Nemamo mi ni prinose, jeste da dosta trpi susu ali max da rodi 6-7t/h u kisnoj godini idealnoj godiniBlago vama ako deceniju niste imali takve kukuruze ....
U brate,pa to jedva poklopi troskove proizvodnje.Nemamo mi ni prinose, jeste da dosta trpi susu ali max da rodi 6-7t/h u kisnoj godini idealnoj godini