Da mu sad padne kisa bilo bi 2t/kj ovako na zalost nema sanse da napravi klip u ovom stanju

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da mu sad padne kisa bilo bi 2t/kj ovako na zalost nema sanse da napravi klip u ovom stanju
A šta se dešava sa ovakvim kukuruzom, jel izbaci metlicu uopšte ili se samo stabljika osuši ?Da mu sad padne kisa bilo bi 2t/kj ovako na zalost nema sanse da napravi klip u ovom stanju![]()
Ne znam jer do sada za ovih 10-12god nisam bio utakvoj situaciji da imam takve kukuruze, po prici ovi stariji i oni ne pamte ovakvu susu u nasem kraju, ali cu saznati ove godineA šta se dešava sa ovakvim kukuruzom, jel izbaci metlicu uopšte ili se samo stabljika osuši ?
Kod mene Pioniri se drže nekako, čak i na lošijim njivama, zanimljivo je da tu gde je predusev kukuruz i koji su kilavili posle setve se sada najbolje drže, predusev suncokret i oni koji su bili napredniji ti su do pola žuti ...
U 20ak godina ratarstva nikad jos nisam imao ni jednu njivu da nije usao kombajn . Najmanji prinos kukuruza 2011 , 2500kg po ha , soja , neznam tacno koje godine na jednoj vecoj parceli 800kg po ha.Blago vama ako deceniju niste imali takve kukuruze ....