Ništa ja tu ne bih čekao....Kukuruz je drugi list trenutno, da li prskati adengo sada pred kisu ili cekati sledecu subotu. Da ne preraste do tad?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ništa ja tu ne bih čekao....Kukuruz je drugi list trenutno, da li prskati adengo sada pred kisu ili cekati sledecu subotu. Da ne preraste do tad?
Ako moze u njivu..samo vatra,nema sta cekatiKukuruz je drugi list trenutno, da li prskati adengo sada pred kisu ili cekati sledecu subotu. Da ne preraste do tad?
Jesi to mešao ciram fungicid u prahu?Moram izneti utiske o repelentima izvikani BASF podbacio a AGROCIRAM ne pipnut .U istoj njivi jedno pored drugog ,tako da od ponedeljka presejavanje nista od krpljenja oko 60% fali.
Posto je ovaj forum u skladu sa zakonom nisam smeo da napisem protiv koga koristim repelent.Ali onako okolo da napisem crno pa leti.Imam dve njive bas kriticne i oni me urnisu ali zakon ih stitiAgrociram fungicid kao repelent koristis protiv cega ?.
Protiv krokodila
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
A je l' pliva pod vodom ?Posto je ovaj forum u skladu sa zakonom nisam smeo da napisem protiv koga koristim repelent.Ali onako okolo da napisem crno pa leti.Imam dve njive bas kriticne i oni me urnisu ali zakon ih stiti
Kod mene vade i pioneer u 2 lista bez problema.. Mislim da ga najvise fazani kopaju..Kod nas za sad samo dvojica pazarili od vrana oba su sejali Zp 666i to ga izvadile kad je nikao! Jedan uzeo rwa Gloriet sa bird protektom, pratim pa vam slikam. Ja sam ga imao prosle godine i znam kako radi.