Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
misli na klipMetlica,koren je u zemlji.
Mislio sam akoNecu videti jer vec 4 godine sejem samo 5075 i nista drugo. Po mom skromnom iskustvu ne moze da obori svetski rekord ali je stabilan u nasem ataru to mi jako puno znaci.
Promotor mi je rekao kada se vrhovi od svile na klipu objese i kad svila mijenja boju da jee oplodnja tada maltene gotova. Ono sto se oplodilo kod proslog toplotnog je dosta dobro oplodjeno osim dijela vrha klipa ali on rijetko da i bude ispunjen do kraja kod vecine hibrida.A kako da znamo da je oplodnja zavrsena? Imam dosta dkc 5810 (fao 570) i izbacio je metlicu odavno ali svila je jos uvek svetla… valjda ce uspeti da zavrsi dok ne pocnu ove temperature.
Sent from my iPhone using Tapatalk
uglavnom bude takoMislio sam ako
Promotor mi je rekao kada se vrhovi od svile na klipu objese i kad svila mijenja boju da jee oplodnja tada maltene gotova. Ono sto se oplodilo kod proslog toplotnog je dosta dobro oplodjeno osim dijela vrha klipa ali on rijetko da i bude ispunjen do kraja kod vecine hibrida.
uglavnom bude tako
Bili na kupanju i da proverimo stanje kukuruza
Takvi ce najbolje dati na ovu vrelinu u najavi jer su u fazi kuvanaca. Ali takvi bi dali blizu potencijala za vas kraj da se ova vrelina u najavi ne zadrzi duzi period....uglavnom bude tako
Bili na kupanju i da proverimo stanje kukuruza
mislim da ovome od trenutka kad je posijan pa do sada nije falilo vlageDkc 5075 na 20 cm. Oplodnja je bila u onim najvecim vrucinama za vreme zetve psenice i u tom periodu je kod nas bila izuzetna susa.