Da ih nagradite totalnim bojkotom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ih nagradite totalnim bojkotom.
Koji su preuzeli??Do 2015 4/5 atara bilo pod pioneerom, a sad je to vec blize 1/5 a ici ce to jos dole…
Sent from my iPhone using Tapatalk
dkc je jedno vrijeme odtad bio u porastu, al u zadnje 2-3godine i on se prepolovio i više....rekao bih šareno, svega pomalo, cak cini mi se da su se ljudi okrenuli vise domacim hibridima posto je sjeme jeftinije a neke znacajnije razlike u prinosu nije bilo, osim kad je kisna godina onda dkc i pionir odvale kod nas...Koji su preuzeli??
Ima par ljudi koji kazu, da ne treba vise do vrsenja i da ce se top prinosi skidati u tom slucaju.....a ko je to rekao da ne treba kise vise? je l to govoris za sebe u trecem licu jednine?
To si ti pricao prijatelju, ne neki ljudiIma par ljudi koji kazu, da ne treba vise do vrsenja i da ce se top prinosi skidati u tom slucaju.....
Nije tocnoTo si ti pricao prijatelju, ne neki ljudi
Greska moja, izvinjavam se! To je majstor poljoprivrede @Fanatx pisaoNije tocno
Onda me citiraj i napisi gde sam ja to i na kom postu napisao da ocekujem 'TOP PRINOS' i stani iza svojih reči.Lepo sam objasnio na postu iza tog sta sam mislio na tom postu na tu temu...Ne mislim da sam opasan i uopste mi nije bila namera da budem al i to si vidim protumačio kako si ti hteo a ne onako kako je napisano.Tako da molim te zaobidji moje postove ubuduće ako nemas neki argument da napises ili čak savet jer sam ja uvek spreman da primim kritiku i nesto naučim ...Nemas uopste potrebe za podjeb...i ponizavanje,jer ovo nije mesto za to,i takvu povratnu reakciju od mene neces dobiti.Pozdrav i sto se mene tiče dabogda kosio 12t xa.Al smo opasni Pratim tvoj rad znatizeljno