Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ga je imao jedne godine u kisnim uvjetima je davao 15% manjee od drugih hibrida. Medjutim on bi se trebao sijati 85do90 000 biljaka ako se ne varam a kolega ga je posijao na 75 000.Drugari koje visine bi trebao da bude P9241? kod mene je oko 180 cm sa sve metlicom, a odmah dalje sam nastavio da sejem P9300 on je preko 2 metra i još se nije izmetličio, baš je nizak 9241 u odnosu na 9300 ...
Tako se i dalje radi kod nas, pa u dobrim godinama kao što je ova kod nas, kad pusti klipčinu pa je okačiš na haubu, Rakovica diže zadnji krajRetko gust kukuruz.
9300 se dokazao kod nas na peskovima, odličan početni porast, inače ne jurim rekorde nego stabilnost sa prinosom od 6-7 t/kj sam prezadovoljan iskreno, slikam uskoro P9241 .9300 takodje nije neki rekorder, ali evo već koliko godina unazad od kako se pojavio izuzetno stabilan po pitanju prinosa.