Sudarski Bojan
Član
Pa to zavisi od dužine trajanja vrelih dana i noći, nekad bude samo par dana a kada potraje onda svi stradaju,sve u svemu nema tu univerzalnog rešenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Budi srecan i nadaj se da nikada neces....bile dve godine takve, ne ponovilo se nikadKoja sad priča o lošoj oplodni kukuruza, nije mi poznato da sam to doživljavao, uvijek je bilo klipa, samo je bio krupniji ili sitniji zavisno koliko kiše pada. Ja još nisam sastavio trake kpk na glavni vod, a sad će vjerovatno zakovati suša.
kod nas već ustaljena priča za hibride fao 450+ da zna biti po 30-50% jalovo pa rijetko tko više i riskira kod nas sa 450+ grupamaKoja sad priča o lošoj oplodni kukuruza, nije mi poznato da sam to doživljavao, uvijek je bilo klipa, samo je bio krupniji ili sitniji zavisno koliko kiše pada. Ja još nisam sastavio trake kpk na glavni vod, a sad će vjerovatno zakovati suša.