Somborac 36
Član
Kod nas je palo 12 l krune kukuruz i vršu soju danasJuče palo 20 litara, danas drugar napolju kruni kukuruz, više se ni na zemlji ne poznaje tih 20 litara. Vlaga kukuruza 11%.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas je palo 12 l krune kukuruz i vršu soju danasJuče palo 20 litara, danas drugar napolju kruni kukuruz, više se ni na zemlji ne poznaje tih 20 litara. Vlaga kukuruza 11%.
u petak skidali kukuruz sa 7posto u subotu i nedelju resavali kvar.u ponedeljak 35l.jucer kad smo se vratili to dovrsiti vlaga 8-9%.svi klipovi su bili obeseni prema dole tako da nije imalo sta dizati i drzati vlagumi danas jos uneli kuruznju suvu ko barut(sutra nastavak),vi se raspravljate da li kukuruz koji je 8-9% vlage bio suv ili ne posle 20l kise
Ovršili danas ovaj sa slike. Nije išao na vagu, sve ostaje kod kuće. Uglavnom sa 1 kj napunili 2/3 zmajevke.P0164 danas
Što reče @BARBULA kakav bi to tek kukuruz bio da sam ga posejao u februaru!
Kao da je HDR tehnika ?ova druga fotka ti je ekstra
Redmi Note 12 pro 5G, provučena slika kroz Lightroom.Kao da je HDR tehnika ?
U svakom slučaju imao je osećaj za pravi trenutak a možda i neki fotoaparat pri sebi . Ne liči mi da je urađeno sa mob.
A u ruke Mandušića Vuka svaka puška biće ubojitaRedmi Note 12 pro 5G, provučena slika kroz Lightroom.
50% sam bio u pravu .Redmi Note 12 pro 5G, provučena slika kroz Lightroom.